ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Ontstaan van pigmentstoornissen

Ze ontstaan door zwangerschap, ouderdom en hyperpigmentatie. Door de nieuwste lasertechnologie is het mogelijk pigmentafwijkingen te verwijderen zonder de huid te beschadigen. Pigmentstoornissen vormt een probleem voor velen.

 

Laserbehandeling 

De laser geeft een smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie op de pigmentvlek gericht wordt. De pigmentvlek absorbeert de kleur van de laser. Door een zeer korte puls te gebruiken laat het laserlicht een soort explosie van energie in de pigmentlaag ontstaan. Vervolgens valt het pigment in kleine stukjes uiteen. De macrofagen, het lichaamseigen “opruimsysteem”, is in staat om minuscule pigmentvlekjes uit het lichaam te verwijderen.

Hoe dieper en uitgebreider het pigment, hoe uitgebreider de laserbehandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de pigmentvlek.

 

Behandelingsduur 

In principe is de behandeling met lasertechniek voor iedereen geschikt. Afhankelijk van de grootte en hoeveelheid pigmentvlekken duurt de behandeling ongeveer 20 minuten. De pigmentvlek zal in kleur steeds vervagen. Drie tot zes behandelingen zijn doorgaans nodig voordat de kleur niet meer zichtbaar is.

  

Controle vooraf 

Het controleren van de pigmentvlek is absoluut noodzakelijk. Dat dient door een dermatoloog te gebeuren, om te bepalen of uw huid voor de laser geschikt is.

 

Bijwerkingen 

Bij elke ingreep bestaat een kans op bijwerkingen. Er kunnen blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze zijn tijdelijk van aard en meestal binnen enkele dagen verdwenen. De behandeling voelt als een knappend elastiek of een klein prikje. Over het algemeen wordt het niet als zeer pijnlijk ervaren.

 

Prijzen 

€ 45,- per behandeling

Kuur van 6 behandelingen: € 225,- (alleen geldig indien vooruitbetaald wordt)