ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Over Cintia

Super Girly Team

Werken als schoonheidsspecialiste, bezig zijn met beauty, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Al van jongs af aan was dit een droom.

In maart 2015 werd deze droom werkelijkheid met de opening van Cintia’s Beauty&Lifestyle in mijn eigen stad, Rotterdam. Het in huiselijke en ontspannen sfeer aanbieden van professionele behandelingen op het gebied van algehele lichaamsverzorging. Daar haal ik als schoonheidsspecialiste mijn voldoening uit. Of het nu gaat om het behandelen van nagels, ontharen, een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage.

 

Als geboren Kaapverdische was ik van huis uit al bezig met uiterlijk en verzorging. Experimenteren met make-up, crèmes, maskertjes… Iedereen wil er toch graag op zijn best uitzien? Ik geloof er echt in dat een goede verzorging grote invloed heeft op hoe jij je voelt, zowel qua innerlijk als uiterlijk.

 

Na een loopbaan als maatschappelijk werkster, begon ik met een salon-aan-huis, gevolgd door een eigen schoonheidssalon. Net als in mijn vorige rol ben ik er als schoonheidsspecialist om problemen op te lossen. Deed ik dat als maatschappelijk werkster vooral met het hoofd, nu ben ik vooral fysiek en lichamelijk bezig terwijl het gelijktijdig veel energie geeft.

 

Mijn eerste specialiteit was harsen, maar door de jaren heen heb ik verschillende specialistische opleidingen gevolgd. Om als schoonheidsspecialiste professioneel en vakkundig te kunnen blijven, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied schoonheid. Daardoor kunnen  mijn team en ik optimale kwaliteit blijven leveren.

Cintia Soares

CIO

Als schoonheidsspecialiste behandel ik de buitenkant, maar net zo belangrijk is voor mij de schoonheid aan de binnenkant.

Schoonheidsspecialiste vacature

Schoonheidsspecialiste

Ben jij een SCHOONHEIDSSPECIALISTE met enige kennis van receptiewerkzaamheden?

Kapster / Kapper Vacature

Kapster / Kapper

hou je er van om mensen nog mooier te maken dan ze al zijn? ben je hartelijk en gastvrij?