ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Infra Slim Body Contouring

Infra

Wat is Infra Slim Body Contouring?

De Infra Slim Body Contouring is een doelgericht infraroodsysteem. De diepgaande warmte herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie en stimuleert de bloedcirculatie.

Resultaten 

  1. Een beter en slanker figuur. Infra Slim Body Contouring warmt de zones op waar het vetweefsel zich bevindt. De warmte stimuleert je metabolisme en lichaamszuivering waardoor je méér dan 1.200 calorieën verliest in een behandeling van één uur.

Het wordt dan ook met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies, aangezien overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Bovendien is de methode afdoende tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het blijvende resultaat zie en vóél je na elke sessie!

  1. Fit en gezond. De diepgaande warmte van Infra Slim Body Contouring bevordert de bloeddoorstroming en verwijdert blokkeringen waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding ervan naar alle delen van het lichaam verbetert.

De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling voel je je fitter. De warmte ontspant de spieren en maakt zowel de gewrichten als de spieren soepeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie.

Prijzen

€ 70,- per behandeling van 60 minuten