ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Hot stone

hotstonemassage

Hot stone massage is een ontspannende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen.

Basis hotstone treatment

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Eerst wordt het lichaam met de handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit heeft als effect dat er een diepere ontspanning ontstaat en ook ontstaat er een verbetering van de bloedcirculatie en lymfestroom.

Behalve door de massage worden blokkades in spierweefsel ook door de warmte makkelijker opgelost. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel met warme stenen bedekt. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energie blijven doorgeven; dat zorgt voor een zeer prettige ervaring. Na legging van de hot stones wordt het lichaam verder los gemasseerd, met zowel olie als de warme stenen.

Met de warme stenen en diverse massagetechnieken ontspant het lichaam zich tot het diepste niveau, daarbij gebruikmakend van de eigenschappen van de minerale stenen.

Luxe hotstone treatment

Extra bij deze behandeling is dat u een heerlijke scrub krijgt op de rug. Hierdoor zal de beleving van deze behandeling nog fijner zijn.

VIP hotstone treatment

Bij deze behandeling krijgt u als extra op de basis behandeling een heerlijke scrub en een pakking voor het nog beter ontspannen van lichaam en geest.

Holistische behandelingswijze

De kunst van de hot stone massage is een manier om de mens op holistische wijze in balans te brengen. De weldadige warmte stimuleert de doorbloedingen, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn. 

Prijzen

€ 35,-    basis treatment 30 minuten

€ 60,-    basis treatment 60 minuten

€ 72,50 luxe treatment 60 minuten

€ 89,-    VIP treatment 60 minuten