ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Gelaatsbehandelingen

gallery-image-3

Anti-Aging treatment

Ginseng elastine maak bevat het actieve ginseng extract. Het is meer dan 2000 jaar oud kruid, dat gebruikt wordt voor zijn energie gevende en revitaliserende eigenschappen. Samen met de ontgiftende en rimpelbestrijdende eigenschappen van het Chinese Pearl powder en de huid ziet er na de behandeling vitaler en jeugdiger uit.

Advies Voor Thuisgebruik:

Afhankelijk van het huidtype Younger Looking day – night en Eye cream. Of van de perfection line Fortefiance en Nourrifiance plus een Oogcrème. Vita vissage en/of Concentre equilibrant 2x per weer toe te passen.

Hydration Treatment

Behandeling voor de droge, gevoelige , normale, gecombineerde en rijpe huid. Het Elastine Powder Mask maakt de huid zijdezacht en glad. De huid voelt heerlijk koel aan. Het masker doet rode vlekjes vervagen. Het Elastine Powder Mask is niet alleen schitterend voor het gezicht maar ook uitmunted voor decolleté behandelingen. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Advies Thuisgebruik:

2x per week Concentre peau seche ampul.
3x per week Hydra mask of Oxygen mask, aangevuld met de dag en nacht verzorging.

Sirens Treatment

Behandeling voor droge en/of gevoelige huid
De betoverende zang van de Sirenen uit de Griekse oudheid verleidde vele mannen en met deze behandeling krijg je een mooie transparante teint die er verleidelijk uitziet.

Advies Thuisgebruik:

Ter ondersteuning, om het resultaat goed vast te houden, 2x per week een ampul Vita vissage. Vita vissage na het openen royaal gebruiken, de volgende dag is er veel van de werking verloren gegaan. Over de ampullen altijd een crème plaatsen nadat het is in gemasseerd.