ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Diamant Microdermabrasie

c2

Diamant microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die de huid zacht polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt door de dermabrasie verwijderd, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

Collageenaanmaak

Door het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en de druk/zuigmassage van het microdermabrasie-apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij tevens collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid wordt mooier, gladder, dikker en steviger en neemt crèmes weer beter op. Je huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

Werkwijze

Vooraf aan de microdermabrasie-behandeling wordt uw huid intensief gereinigd. De microdermabrasie volgt en uw behandeling kan worden uitgebreid met het insluizen van actieve verjongende werkstoffen door mesotherapie (d.m.v. ultrageluid) en voedende maskers. Werkstoffen zoals hyaluron en collageen, worden ingezet naar behoefte van de huid. Deze wordt zodoende gestimuleerd zich te vernieuwen.