ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Couperose en rode haarvaatjes

gallery-image-3

Couperose komt vaak voor op wangen, voorhoofd of neus.

Wat is couperose?

Het zijn chronisch verwijde/uitgezette haarvaatjes door vaatwandverslapping. Het lijkt op een netwerk van fijne rode draadjes die net onder het huidoppervlak liggen. Couperose is een volkomen onschuldige aandoening en kan goed worden behandeld met de laser. Ook kleine steelwratjes in de hals en rode bloedpuntjes op het lichaam kunnen met deze laser worden verwijderd.

Laserbehandeling

Het specifieke laserlicht geeft met zijn unieke golflengte energie af aan de rode bloedkleurstof in de oppervlakkige vaatjes in de huid. Deze energie wordt in warmte omgezet. Hierdoor trekt het vaatje samen en breekt het lichaam dit op een natuurlijk wijze af. Meestal zijn behandelde vaatjes direct weg, al is soms een tweede behandeling nodig.

De behandeling voelt als een knappend elastiek of een klein prikje. Over het algemeen wordt het niet als zeer pijnlijk ervaren.

 

Bijwerkingen

Ondanks goede voorbereidingen en voorzorgsmaatregelen blijft er altijd een kans op bijwerkingen. Deze kunnen roodheid, blauwpaarse plekjes of blaasjes zijn. Deze zijn van tijdelijke aard en meestal binnen enkele dagen verdwenen.

Lengte van behandeling

Afhankelijk van de aard en grootte van de aandoening duurt de behandeling ongeveer 20 minuten. Het aantal behandelingen hangt af van de grootte en diepte van de te behandelen vaatjes.

Het is raadzaam om in de behandelperiode zonlicht, zonnebankbezoeken en zelfbruinende crème te vermijden.

Prijzen

€ 45,- per behandeling

Kuur van 6 behandelingen: € 225,- (alleen geldig indien vooruitbetaald wordt)