ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Cavitatie

Cavitatie

Verminder je omvang in slechts enkele dagen door middel van cavitatie (hoge frequentiegolven).

Wat is cavitatie?

Cavitatie is een uiterst efficiënte methode die definitief afrekent met overtollig vet en cellulitis zonder chirurgische ingreep. Met behulp van de ultrasone kop worden de vetcellen zodanig aan het trillen gebracht dat ze imploderen (het cavitatie-effect). Hierdoor breekt de celwand en komt de inhoud van de vetcel vrij in de bloedbaan.

Het vrijgekomen vet wordt in het bloed en lymfesysteem opgenomen en vervolgens op de natuurlijke manier via de lever en de urinewegen verwekt. De methode van de behandeling is vergelijkbaar met een echografie, alleen ben je nu een halve liter vet voorgoed kwijt.

Cavitatie gecombineerd met RF

Deze methode is wetenschappelijk bewezen. Meestal is direct na de eerste behandeling al resultaat te zien. Tien dagen na de behandeling is het resultaat definitief.

De behandeling is niet geschikt als afslankmethode en daarom niet geschikt voor mensen met veel overgewicht. Hen raden wij aan om eerst een afslankkuur te volgen.

Hoe verloopt de cavitatiebehandeling?

Allereerst wordt er besproken welke gebieden je behandeld wilt hebben en krijg je advies over de duur en het aantal behandelingen. Dit laatste aantal hangt af van de ernst van de vetophopingen en de doelen die je voor jezelf hebt gesteld.

Vervolgens wordt overgegaan tot de behandeling. Na het aanbrengen van de contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied geplaatst. Er worden roterende of strekkende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen. Je voelt van de behandeling nagenoeg niets, al kun je soms een lichte tinteling of warmte waarnemen.

Resultaten

Afhankelijk van het lichaamsdeel en de vetmassa zal de behandeling tussen de 4 en 12 keer worden herhaald. Een behandeling duurt maximaal 45 minuten.

Prijzen

€ 45,- per behandeling van 45 minuten

€ 80,- per behandeling van 90 minuten

€ 100,- per dekluxe behandeling inclusief bodywrap van 90 minuten

Kuur van 6 behandelingen: € 225- (alleen geldig indien vooruitbetaald wordt)