ONZE BEHANDELINGEN ZIJN VOOR MANNEN EN VROUWEN

Maandag t/m Zaterdag van 10.00 – 18.00 Vrijdag  tot 20.00 

+31 01 02 23 93 67  info@cintiasbeautyenlifestyle.nl

Winkelmand

Acne

Acne

Wat is acne?

Hoewel acne geen gevaarlijke aandoening is, hebben pukkels en mee-eters vaak een enorm effect. Vooral jongeren tijdens de puberteit hebben er last van. Maar ook op latere leeftijd zijn pukkels en puistjes ontsierend.

Acne is een ontsteking van de talgklieren van de huid. De jonge vorm ontstaat onder invloed van hormonale veranderingen. Hierbij vergroten de talgklieren, die daardoor meer talg gaan produceren. Tegelijkertijd bevat de buitenste huidlaag meer dode huidcellen waardoor het overtollige talg niet goed meer afvloeit.

Laserbehandeling 

De laser maakt het mogelijk om acne maximaal te laten verdwijnen en de huid weer rustig en glad te maken. Naast het rustig maken van de acne zorgt deze techniek er bovendien voor dat de littekens vervagen. Het stimuleert de eigen cellen om weer collageen aan te maken. Hierdoor vult de laser de littekens van binnenuit op en worden ze verzacht.

Behandelingsplan 

De behandeling is niet pijnlijk, maar de huid ervaart wel een tinteling of branderig gevoel. Afhankelijk van de ernst van de problemen duurt de behandeling minimaal 4 en maximaal 12 behandelingen. Een behandeling neemt tien tot dertig minuten in beslag. Na de behandeling kun je meteen verder met de dagelijkse werkzaamheden.

Aanpak van oorzaak 

De laser pakt de daadwerkelijke oorzaak van acne aan. De talgklier die overactief en vergroot is, wordt succesvol gereduceerd. En de bacterie die de acne veroorzaakt, gaat dood. Door deze antibacteriële werking verdwijnt bestaande acne en wordt het ontstaan van nieuwe acne voorkomen.

Prijzen 

€ 45,- per behandeling

€ 225,- voor een kuur van 6 behandelingen (alleen geldig indien vooruitbetaald wordt)